image webiser

Hvem er Webiser AS

Vi elsker å utvikle og designe nettsider

Vi er dedikerte til å levere løsninger av høy kvalitet, som gir deg trygghet og resultater. Vi står for å levere de beste nettsidene i Norge.

Bli kjent med oss

Webiser AS er en nettside utvikling og design byrå. Selskapet ble stiftet av en student, som har studert IT og Nettside Programmering, her på Lillehammer.

Vi som jobber i Webiser er veldig engasjerte, og vi ser alltid etter nye utfordringer. Vi mener at nettsider burde ikke være så dyre, derfor har vi valgt å synke prisen våres, sammenlinget med våre konkurrenter.

Vi er ikke billigst, vi er heller ikke dyrest, men vi leverer nettsider som oppfyller bedriftens formål.


Tjenester utviklet med kvalitet

Våre tjenester er formet av erfarne utviklere og designere. Fra utvikling til design , hosting til vedlikehold, hver fase er håndtert av spesialister som deler vår visjon om å sette kvalitet i førersetet.

I den digitale verden er brukeropplevelse kongen. Våre tjenester er designet med en intensjon om å levere en sømløs, engasjerende og minneverdig opplevelse for dine kunder.

La oss skape noe sammen

Hva vi står for

Vi tror at kvalitet er en grunnleggende byggestein for enhver relasjon. Fra det første møtet til leveransen av våre tjenester, streber vi alltid etter å levere det beste. Kvalitet definerer vårt rykte, og vi jobber hardt for å sikre at det er en kvalitet du kan stole på.

Våre kunder er hjertet av alt vi gjør. Vi lytter til dine behov, forstår dine visjoner og skaper løsninger som ikke bare møter, men overgår dine forventninger. Kundetilfredshet er ikke bare et mål, det er vår forpliktelse

Hør på hva våre tidligere kunder har å si

Sander
Nordic USV

Veldig bra service. Nettsiden dere lagde var bra for å sette i gang bedriften. Nå slipper vi å stresse med å sette opp en nettside. Dere hjalp oss med engang når det dukka opp spørsmål!

Elin
Sting Studio

Tusen takk for god hjelp! Nettsiden min hadde stått tom ett år til om det ikke hadde vært for dere! Endelig er den oppe å går, og jeg er kjempefornøyd! Dere tok ansvar for alt, noe jeg trengte!! Raskt jobbet, og på mine premisser!❤️ Kjempefornøyd!

Øystein
Bilmeglerne

Webiser har levert hele vår digitale løsning! Proffesjonelle og seriøse i alle ledd. Anbefales!

Lars
Kolvik & Krogsveen

Vi i KK er veldig godt fornøyd med Webiser. De er enkle og raske og jobbe med og man får stilfulle hjemmesider på nett veldig raskt. De leverer akkurat det vi ber om. Anbefales!

Cojo
Eforie

Perfekt! Servicen var ekstrem bra. Til og med når jeg hadde spørsmål, var de der med engang

Petru
Innlandet Søk

Veldig tett samarbeid hele vegen. Dere leverte en nettside som kom over mine forventinger. Nå kan vi endelig sette i gang ideen med bedriften våres. Vi anbefaller dere.

Jonas
Snødriv

Alt med prossesen var perfekt. Produktet og service var topp, sluttproduktet også var topp! 5 stjerner til dere.


Trygghet når du samarbeider med oss

Vi brenner for at du skal lykkes med våre nettsider. Derfor tilbyr vi fornøydsgaranti, vi gjør endringer helt gratis innen 14 dager etter fullført bestilling


Prossesen

Bli kjent med vår effektive prosjekthåndteringsprosess og bli bedre kjent med hvordan vi skaper resultater

1

Vi snakker om hva du trenger

Vi går gjennom punkt for punkt om hva du leter etter. Vi setter opp telefon møter eller evtn fysiske møter. Du vil få tilsendt et dokument med alle funksjonene/kravene du vil ha.

2

Vi setter i gang

Når kravene er på plass, så setter vi i gang med nettsiden. Du vil du kunne se nettsiden live mens vi gjøre den ferdig. Du vil få tilsendt en link.

3

Bekreft

Siste steget før vi kan levere nettsiden, er at du bekrefter den. Eventuelle endringer kan oppstå her. Vi jobber helt til du er fornøyd. Husk at du har fornøydsgaranti når du samarbeider med oss.

4

Alt er klargjort

Da alt er klargjort vil det ta ca 2-5 dager til nettsiden er klar til publisering. Eventuelle sikkerhets tiltakk vil vi gjøre på dette steget.


Jobbe hos oss?

Bli med på en reise med innovasjon, vekst og muligheter. Utforsk din karriere i et dynamisk miljø der kreativitet og dedikasjon møtes. Hos Webiser handler det ikke bare om jobben du gjør, men om historien du hjelper oss med å skape.

Send oss din CV og søknad til firma@webiser.no