Personvern

Velkommen til Webiser. Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å informere deg om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger. Les nøye gjennom denne personvernerklæringen før du bruker våre tjenester.

1. Innsamling av Informasjon Vi samler inn personlig informasjon når du frivillig gir oss informasjon, for eksempel når du fyller ut skjemaer på nettsiden eller kontakter oss direkte. Den innsamlede informasjonen kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer og annen relevant informasjon.

2. Bruk av Informasjon Vi bruker den innsamlede informasjonen til å levere og forbedre våre tjenester, kommunisere med deg og tilpasse opplevelsen din. Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg eller kreves av loven.

3. Informasjonssikkerhet Webiser tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor. Vi implementerer rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse av informasjonen.

4. Informasjonskapsler Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og analysere hvordan nettsiden blir brukt. Du kan konfigurere nettleseren din for å avvise informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettsiden.

5. Dine Rettigheter Du har rett til å be om tilgang, korrigering eller sletting av dine personopplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til behandlingen av personopplysningene dine.

6. Endringer i Personvernerklæringen Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen. Endringer vil bli publisert på nettsiden vår. Ved fortsatt bruk av våre tjenester etter endringer, samtykker du i den oppdaterte erklæringen.

7. Kontakt Oss Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på kontakt@webiser.no.

Sist oppdatert: 01.12.2023